Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, bastırık taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına metanet dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın bapsı ivedi çıkış ciğerin kullanılacaksa o gün lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan mecburi olarak Yangın Kapısı bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Panik pas sayesinde bâtınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın vakaları birgeniş örgüda en pıtrak önlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere yöntem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Hem yeni gestaltlacak binalarda hem bile bulunan binalardaki yangın bapsı gereksinimlerinizı karşılık olmak bâtınin itimat yangın baplarını referans ederim.

Icraatında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve peş posta uygulandığı kabil, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz bir küme insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın kapıları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve yaman sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek enseışını getirmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page